Sponsor Zemst For Life

ZFL kan en mag eindelijk weer doorgaan op 15 – 16 en 17 december en dit jaar gaat ZFL niet alleen radio maken en een groots en leuk event (aan de Melkerij) organiseren maar nieuw is dat we ons in 2022 inzetten voor een hele speciale groep, waar  we vaak niet aan denken, het gaat om mede-inwoners van Zemst, soms zelfs je buren namelijk : “kwetsbare kinderen en gezinnen van ZEMST, alsook voor kansarme toekomstige mama’s”.

De bedoeling is dat elk kwetsbaar Zemsts kind (en dat zijn er een paar honderd) zijn wensen mag kenbaar maken en dit jaar met kerst een pakje krijgt voor onder de kerstboom, en dit vanwege de inwoners en ondernemers van Zemst.

Elk kwetsbaar gezin krijgt bovendien een “aperitiefbox” om kerst en eindejaar feestelijk te vieren.

Tenslotte werken we ook samen met de vereniging  Wrapped in Love, waardoor elke kansarme toekomstige mama een nieuw gebreid truitje of dekentje krijgt.

Dit alles wordt financieel mogelijk gemaakt door acties van Zemstenaren, verenigingen en door jullie via sponsoring.

 

SPONSORINGPAKKETTEN

Zoals de voorbije jaren kunnen we geen evenement organiseren zonder de hulp van jullie, onze trouwe en/of nieuwe sponsors. We hebben de sponsorpakketten een beetje aangepast en naar jullie geluisterd. De sponsorpakketten variëren van 250 tot 2.000 euro. 

Vanaf 1.000 euro krijgt u een gereserveerde tafel in onze VIP tent op ons event in december, groepsfoto incluis.  Bij het pakket van 2.000 euro behoort dan weer exclusiviteit voor uw sector.

Uiteraard mogen jullie mij altijd contacteren via mail of telefoon. Ik ben ook bereid om langs te komen om uw concrete voorstellen te bespreken.

Ik hoop dat we jullie weer mogen verwelkomen als sponsor en we er samen een TOP editie van gaan maken. 

 

Warme groeten,

 

Els Dauwe

0473/78.00.44

sponsors@zemstforlife.be

Gegevens bedrijf

Gegevens contactpersoon

Kies uw sponsordeal

Opmerking

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Zemst For Life.

Spamcontrole:

protect