Zemst For Life

Zemst For Life is een vzw die zich inzet voor verschillende goede doelen. Sinds 2017 roepen zij Zemstenaars jaarlijks op om acties te organiseren om geld in te zamelen. Deze acties culmineren in een jaarlijks groot evenement in december, waar Zemst enkele dagen feest viert en de acties viert.

De ZFL-radiostudio draait plaatjes voor het goede doel, praat met de goede doelen en de organisatoren van acties en brengt heel wat sfeer. Er wordt gedanst, gegeten, gelachen en gedronken. Er is heel wat te doen voor jong en oud, op het gezelligste feestterrein van Zemst en omstreken.

In totaal haalden wij zo al €240 000 op voor het goede doel.

De goede doelen worden elk jaar gekozen door de Zemstenaars via polls en suggesties. We streven naar een mooie mix aan goede doelen, lokaal en nationaal, van kinderen tot diertjes.

Zemst For Life is een héél groot teamwerk van vrijwilligers, organisatoren van acties, sponsors, gemeente, lokale handelaars en een kernteam.

ons

  • Binnen de perken van de coronamaatregelen probeert ZFL zo veel mogelijk acties te organiseren om geld in te zamelen. We breiden uit naar 8 goede doelen en besluiten om die aan te houden in 2021.
  • ZFL zoekt het eens op een ander in het Domein Sport Vlaanderen in Hofstade. Een warm, gezellig evenement met een spetterende kindernamiddag is het resultaat.
  • De tweede editie brengt een lichte locatiewijziging naar de parking van De Melkerij en een stevig feestje.
  • De eerste editie aan de Melkerij in Zemst is een onverwachts groot succes en brengt het hoogste bedrag ooit op voor drie goede doelen.

team

Tom Develter

Voorzitter en logistiek

team

Wout Calluy

Logistiek en radio

team

Karolien Calluy

Promo

team

Sonny Deman

Website en veiligheidscoördinator

team

Laura Schoevaers

Financiën, social media en acties

team

Dautzen Jaspers

Logistiek en radio

team

Els Dauwe

Sponsoring

team

Joeri Verlinden

Logistiek en food & drinks

team

Jessie Van Den Eynden

Sponsoring

team

Sarah Neumann

Deco en activiteiten

team

Stan Magnus

Logistiek


© 2019–2021 Zemst For Life
Website by DMS Design