Actie organiseren

Wat doen we met de opbrengst van uw actie

ZFL kan en mag eindelijk weer doorgaan op 15- 16 en 17 december en dit jaar gaat ZFL niet alleen radio maken en een groots en leuk event (aan de Melkerij) organiseren maar nieuw is dat we ons in 2022 inzetten voor een hele speciale groep, waar  we vaak niet aan denken, het gaat om mede-inwoners van Zemst, soms zelfs je buren, namelijk : “financieel kwetsbare kinderen van ZEMST, alsook voor kansarme toekomstige mama’s”.

De bedoeling is dat elk kwetsbaar Zemsts kind (en dat zijn er minstens een paar honderd) zijn wensen mag kenbaar maken en dit jaar met kerst een pakje krijgt voor onder de kerstboom, en dit vanwege de inwoners en ondernemers van Zemst. Elk kwetsbaar gezin krijgt bovendien een “aperitiefbox” om kerst en eindejaar feestelijk te vieren. Tenslotte werken we ook samen met de vereniging Wrapped in Love, waardoor elke kansarme toekomstige mama een nieuw gebreid truitje of dekentje krijgt.

Dit alles wordt financieel mogelijk gemaakt door acties van Zemstenaren en verenigingen en door sponsoring .

KAN JIJ ONS HELPEN?

 Voor ons concept zijn we dus ook op zoek naar verenigingen/personen die een actie willen doen om geld in te zamelen. Met die centjes zijn er dan 2 mogelijkheden :

  1. Jullie gaan naar onze webshop op de website van ZFL en kopen allerhande speelgoed of dekentjes/truitjes en/of aperitiefboxen aan of
  2. Jullie storten het geld naar ons en wij passen de aankopen aan de noden aan die de kinderen en de gezinnen concreet hebben.

 Zijn jullie geïnteresseerd om ons project te doen slagen?

Organiseer om het even wat en maak samen met ons mee het verschil om iedereen een mooie kerst aan te bieden. Jouw vereniging wordt dan tijdens ons event life op radio in de bloemetjes gezet. Maar de kinderen en toekomstige mama’s zullen hier vooral ontzettend blij mee zijn.


Nog vragen?

Bart Coopman

0479/66.46.66

bc@soluz.be

Gegevens actie

Gegevens contactpersoon

Locatie actie

Opmerking

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Zemst For Life.

Spamcontrole:

protect