Steun Zemst For Life
Registreer een Actie

Wenst u persoonlijk, als organisatie of als bedrijf een actie te organiseren ten voordele van onze drie goede doelen? Registreer dan snel jouw actie via onze webiste en zo kunnen wij jouw actie registreren! Zo komt jouw actie op onze website te staan bij de geregistreerde acties en maken wij in de aanloop van jouw actie mee reclame via onze verschillende sociale media. Wij trachten ook zo veel mogelijk acties te bezoeken met de organisatie van Zemst For Life om zo jouw actie te steunen. Verder houden wij u ook op de hoogte omtrent de afhandeling na de actie en nodigen wij jullie natuurlijk ook uit aan onze radiostudio om aldaar het resultaat van de actie kenbaar te maken.

Wat kan jij doen voor Zemst For Life? Dat is juist het mooie aan heel het verhaal, Alles kan en alles mag! Koekjes bakken, een benefiet optreden, een wandeltocht, sportwedstrijd, niets is te zot! Als je het maar doet voor het goede doel! Samen maken wij van Zemst de Warmste Gemeente!

Moest je nog vragen hebben kan je ons altijd contaceren via onze website of via info@zemstforlife.be, waar bij een antwoord op uw vraag zullen bieden.

Registreer jouw actie