Zemst For LifeNieuwsProgramma Geregistreerde acties VeilingGalerij Sponsors

STEUN ZEMST FOR LIFE

Wenst u persoonlijk, als organisatie of als bedrijf een actie te organiseren of een bijdrage te doen voor Zemst For life? Wij nodigen jullie dan met veel plezier uit om je verzamelde bijdrage te komen overhandigen tijdens Zemst For Life aan onze radiostudio! Indien gewenst nodigen wij u misschien wel uit voor een kort interview. Als u liever het bedrag per overschrijving overmaakt is dat natuurlijk ook mogelijk. Klik hieronder op "stort een bijdrage" als u het geld wilt overschrijven op onze bankrekening.

Indien je een actie organiseert, kan je deze actie ook registreren via onze website. Door je actie te registreren hebben wij weet van deze actie en kunnen wij deze actie ondersteunen en aankondingen via onze verschillende kanalen. U ontvangt dan ook een e-mail met verdere informatie. Moest je nog vragen hebben kan je ons altijd contaceren via onze website of via info@zemstforlife.be.

Wat kan jij doen voor Zemst For Life? Dat is juist het mooie aan heel het verhaal, Alles kan en alles mag! Koekjes bakken, een benefiet optreden, een wandeltocht, sportwedstrijd, niets is te zot! Als je het maar doet voor het goede doel! Organiseer zelf een leuke actie voor Zemst For Life en haar drie goede doelen met je vereniging en kom de opbrengst zelf overhandigen aan onze radio studio!Ook als u geen actie georganiseerd heeft en u wenst een bijdrage te doen voor onze goede doelen, bent u hiervoor bij ons welkom of kan u een storting doen op onze rekening.

×

Stort een bijdrage

Onze gegevens

NAAM: Zemst For Life

IBAN: BE45 7555 6038 2389

MEDEDELING: STEUN ZFL 2017


  OPGEPAST:
Wanneer u een actie organiseert, vermeld je als opmerking: ACTIE ZFL 2017 + NAAM VAN JE ACTIE
vb: ACTIE ZFL 2017 wafelverkoop de toffe vrienden

×

Registreer je als sponsorSpecials

Ticket Brunch (€30/ticket):


×

Contacteer ons

Contacteer ons gerust of laat ons een bericht achter via onderstaand formulier.

Zemst for life
Phone: +32 472 01 57 10
Email: info@zemstforlife.be

×

Registreer jouw actie
Hebt u interesse om tijdens de liveshow te worden gecontacteerd

×

Werk Mee


Beschikbaarheid vrijdag 22 december 2017
Beschikbaarheid zaterdag 23 december 2017
Beschikbaarheid zondag 24 december 2017